Om oss

Belägen med magisk kvällssol på bryggan i gästhamnen i Saltsjöbaden hittar ni Holmen kök och Bar.

Ett litet bryggcafé 2005 var starten på Holmens historia. 2006 gick vi från ett litet Café, som Mariel drev, med 25 platser, till en restaurang med nästan 100 platser. Joey och Mariel startade då tillsammans Holmen i lite mindre skala, men utökade sedan 2008 med en ”hylla” som gav några fler platser. 2016 blev restaurangen nästan dubbelt så stor med en ny ponton för både mat och bargäster. Under dessa år har Holmenfamiljen även utökats med 4 barn födda mellan 2008-2020, som ni säkert kommer stöta på framöver.

Vi brinner för bra service, vällagad mat och älskar (förutom våra vuxna gäster) både hundar och barn.

Sedan 2014 har vi haft förmånen att jobba med vår fantastiska köksmästare Timmy Larsson. Han kom som kock till oss 2015 och fick redan 2016 en roll som köksmästare. Timmy har med sin otroliga känsla, sitt fantastiska team och trots begränsade förutsättningar i ett litet kök, gjort holmen känd för sina goda och vällagade mat i alla dess former.

Varmt välkomna!

Joey och Mariel med personal